Hoi wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog pagina!

Naast dat ik een grote passie heb voor het maken van video’s, vind ik het ook ontzettend leuk om af en toe eens een artikel te schrijven voor op mijn blog.

Het begon allemaal met mijn beauty, fashion & lifestyle blog eind 2016. Het leek mij leuk om mijn eigen plekje op het internet te creëren waar ik kon schrijven over van alles en nog wat. Daarnaast is het maken van een website ook iets wat ik graag doe. Op deze manier kon ik het beide combineren, perfect toch?!

Na een aantal artikelen te hebben geschreven begon ik steeds meer interesse voor YouTube te krijgen. Hoe gaaf zou het zijn om zelf video’s te maken. Het begint bij een idee, vervolgens ga je het zelf uitwerken, dan filmen en tot slot monteren. Al van kleins af aan was ik altijd filmpjes aan het maken. Ik heb zelfs een periode allemaal stopmotions gemaakt met veel verschillende vriendinnen haha. Maar om terug te komen op mijn blog. In Februari 2017 besloot ik om een introductie video voor op youtube te maken. Hierbij was mijn insteek dat ik over onderwerpen als beauty, fashion & lifestyle video’s zou gaan maken. Echter nadat ik 2 video’s had gemaakt voelde ik dat ik toch iets miste.

Op 27 Maart 2017 uploadde ik mijn eerste paarden video. Ik was geselecteerd voor de Nederlandse Kampioenschappen springen en het leek mij super gaaf om daar een vlog van te maken. Nadat ik één vlog bij de paarden had gemaakt was ik om. Ik wist direct dat hier mijn passie ligt en ik kreeg heel veel inspiratie en ideeën om video’s te maken.

Ik besloot me vol op mijn YouTube kanaal te gaan focussen en veranderde mijn website van een blog naar een site met informatie over mij en mijn (toen nog) pony. Inmiddels zijn we alweer bijna een jaar verder. Ik ben nu druk bezig met het aanpassen van mijn website. Een geheel nieuwe lay-out. En aangezien ik heb bloggen soms best wel mis, heb ik ook een aparte pagina voor een blog aan de website toegevoegd.

De ene maand zullen er meer artikels online komen en de andere maand weer niet of minder. Soms ben ik in de mood om blog berichten te schrijven en de andere keer wil ik me weer even vol op mijn video’s focussen.

Ik heb wel een leuk idee voor mijn wedstrijden. Ben je benieuwd klik dan hier. 🙂

Bedankt voor het lezen van mijn eerste blog bericht en hopelijk vinden jullie het leuk!

Liefs, Romy

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *